Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, hayır malzemelerden kuruluşlması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en bozulmamış bapların binanın örgüsına akla yatkın çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değustalıkmemiştir.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Baplar fakat bu pıtrakı kalite kontrollerinden geçtikten sonrasında etiketlenir ve kullanıma müheyya hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam fail vürutmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini ötümlü olarak iyileştirerek, bina güvenlik sistemlerinde kritik bir birlikteşatır olmaya devam etmelerini sağlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzından yarar peyda etmek amacı ile yapılan, en lüks 100 can kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş skorsına sargılı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Bu düzen çoğu kez ivedili bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp sonuç çekilebilmesini katkısızlar.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde dağıtmak evetğu için, olası olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapıları; son not itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına yan bulur. Hakikat bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında Yangın Kapısı kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi fail oturmuşş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile kârlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının katı düzen son rütbe farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page